Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-08, 16:54   #7
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 839
Sharp$: 37819
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av grobben Visa inlägg
Kvaliteten över tipsters på Travronden håller ojämn kvalitet milt uttryckt, det finns duktiga och mindre duktiga analytiker. När dagens huvudperson uttrycker sig såhär blir man ur ett spelvärdesperspektiv mörkrädd av det sistnämnda.

"Fortune Mearas står för klassen i det här gänget och i mina ögon är det bara galopp emot. Favorit, men en motiverad sådan, och jag spikar. Att han dessutom ska tävla barfota runt om för första gången i karriären gör allting bara ännu bättre"

Ok, det borde vara exakt tvärtom. Om den är överlägsen felfri i gänget grundat på tidigare meriter bör det vara ett än större frågetecken för hur barfota runt om ffg kommer fungera kontra streckprocenten. Att det dessutom lyser dubbelrött ffg drar ner spelvärdet ännu mer. Ändringar på skrällar är däremot nästan alltid intressant då det finns utrymme för större marginaler på streck och odds. Mycket möjligt att det fungerar och att den vinner överlägset men att skriva om en storfavorit "Att han dessutom ska tävla barfota runt om för första gången i karriären gör allting bara ännu bättre" är inte särskilt vasst.
Anmäld barfota fram som vanligt.
Shooter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat