Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-10, 01:51   #4
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Systemet börjar allt mer ta form. Långt ifrån är något klart men det som ligger mig varmt om hjärtat just nu är följande.

Zenit Brick kan bli en spik då jag får den som vinnare i några loppscenario - men sen behövs det ju form och en Björn som kan måtta in den. Det blir lite för mycket skrik på framför allt Nadal Broline och visst känns det som en het vinstchans men bakspår och 32% och alla "spikar" den eller Makethemark. Kanske går mot här även om jag inte gillar att spika en häst som inte har de tiderna som övriga har.

Andra avdelningen kanske låses på de fem som har streck på sig just nu. Har planer på att komma ner på två eller tre ekipage bara men det blir svårt att plocka bort något dessutom då streckprocent eller vinstchanser känns bra på dem.

Första avdelningen är jag inne på att tilläggshästarna är för bra helt enkelt. Velar ännu om jag vågar ta bort Björn Goop där men vill inte styras för mycket av att den blivit favorit och måste med av den anledningen. Vi går ju för pengarna även om omgången tål en 25%-are i första avdelningen.

Den fjärde avdelningen vill jag ju helgardera då det ser svårt ut. SVÅRT! Velar lite på att antingen "chansspika" favoriten med Björn till 40% eller ta de tio som just nu finns med. Heltäckt med några "chanslösa" som kommit med. Vore ju bra att kunna spika sig genom det där loppet.

Den femte avdelningen kommer jag med stor sannolikhet gå rätt kort. De tre som är streckade nu känns som ett stabilt lås. Men tankar om nr 3 och nr 5 finns också här, tillsammans med några till som jag får upp i huvudet titt som tätt.

Den sjätte avdelningen känns nästan låst och klar på tre hästar. Esprit Sisu har åkt bort på kupongen som det ser ut nu. 0.52% på Global Unspoken? Njae, trehästarslås bör det bli.

Den sista avdelningen vill jag sitta med flertalet hästar. Känns heltäckt med de sex som vi har där nu och lever vi inför sista så kommer det antagligen bli bra pengar även om inte de två enprocentarna vi har där - just nu - vinner. Känner mig nöjd där.

Men det är en del till som kommer att ändras. Från början önskade jag ju helgardera något men tveksamt om det blir så nu. Hade även tankar på att bygga det utan spik ett tag men svårt få med de där riktiga stjärnsmällarna på tre eller fyra hästar. Men utan någon favorit kan de raderna vara extremt intressanta.

Just nu 14 andelar sålda men jag hoppas vi får in lite mer deg där och det är även fritt fram att ha synpunkter på de olika loppen. Inget är klart ännu men vi har lite feeling på systemet nu vart det kanske lutar. Länken nedan tar er till systemet!

https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...3-4de156cf0942
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+88)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat