Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-16, 15:07   #2
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Sverige sverige sverige...

Huvvaligen ska man nu tippa match med Sverige....

Kanske tur vi möter Turkiet eller hmmm

citat:
"Lite upplagt som mellan Kroatien och Spanien i torsdags men med den skillnaden att världsspelarna som ska göra målen här saknas. "

Ja och nej tycker inte mycket är lika, förutom då att Sverige "måste" vinna... Turkiet, vinst i all ära men sen att hålla undan för Sverige... riskaversionen finns väl även i Turkiet, eller eldar hemmapubliken upptill den grad att....?

Den stora skillnaden, förutom, ok då en konsekvens av, avsaknaden av världsspelare, Sverige har olikt Spanien eller för den delen Kroatien en enorm oförmåga att göra mål oavsett om de "måste" eller ej. De mål som blir är turmål när motståndet blir hårdare. Forsbergs mål mot Schweiz må ha varit underbart men var en styrning av egen försvarare som ställde målvakten...

Nu är Turkiet kanske lämpligt motstånd men ser inget fel i att spika krysset här faktiskt, Sverige kommer inte tillräckligt anpassa sitt spel är min tanke utan här blir det 1X, och kanske räddar Sverige 1-1 genom att, kors i taket, göra mål (hemma på Firends är en helt annan historia?) !??
Värdet kommer väl att finnas om än knappt på ettan, när de tidiga(stående) systemens inverkan på match ett:s 1a försvunnit, samtidigt som egentligen ingen "gillar" X fullt ut.

God tur i jakten på 13 !

Senast redigerad av ExtremtRik den 2018-11-16 klockan 15:37.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat