Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-17, 10:47   #27
trance_error
 
trance_errors avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 6 295
Sharp$: 1097
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Carla Visa inlägg
Första inlägget här. Spelat på trav i 10-12 år. Skrev en lång text med tankar i varje lopp men den försvann. Då det nalkas vinterstudio får det bli en kort text med de bästa dragen.

Spikarna:

Ferrarin. Ingen toppform och hade det aviserats svar från Västerbo Exact hade jag garderat men Ferrarin torskar aldrig detta från spets. Tråkig och säker spik.

Velvatter. Roliga spiken. Hamre låter ruggigt uppåt och har siktat hit. Minusfaktorer i form av sto, ålder och distans som mer än väl kompenserad med den smaskiga spelprocenten. Streckad på 47% i Norge innan sammanslagningen och det tycker jag säger mycket.

Skrällarna:

Spitcam Jubb. Ska svara spets idag och även om stallformen är vacklande har Spitcam chockad många gånger förr och kan göra det igen. 4% på Goop är alltid intressant. Hästen är ruggigt läcker trots trist stam. Med Lionel sovandes i kön kan Spitcam rinna undan (samma scenario som när Dante Boko rann undan i Müllers förra året där passiv Antonsen inte hann ikapp). Kommer heltäcka guld med favoriterna och övriga med vinstchans i form av Probo Op och Donatomite.

Goldstile. Vet inte var han kommer landa tills slut men knappast på de 29% som han stod i norska poten. Hamre säger att han har bästa norska hästen och då överdriver den mannen sällan. Toppchans. 1an kan rinna undan om den får bestämma i tät men annars blir Goldstile farlig, tipsetta!

Väl mött.
Björn G kör inte idag
trance_error är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat