Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-17, 11:57   #2
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Nu när oddsen för Allsvenskan också släppts så tar vi följande spel från söndagens matcher:




Oskarshamn fortsätter att imponera och efter 18 omgångar leder man fortfarande ligan med sina 40 inspelade poäng. Under fredagen bortaslog man Tingsryd med 3-1 vilket innebar lagets 14 seger såhär långt.

Man är riktigt svåra att göra mål på samtidigt som man har massvis med hotet framåt och näst flest antal gjorda mål i kombination med minst insläppta är såklart ett vinnande koncept.

Hemma i BeGe Center har man vunnit 8 av 10 matcher såhär långt och enda lagen som lyckats vinna mot Oskarshamn i deras borg hittills är Leksand och just söndagens motståndare BIK Karlskoga.

BIK Karlskoga hade en svag period med fyra förluster på fem matcher innan uppehållet förra veckan men har därefter hittat tillbaka upp på vinnarspåret och har nu två raka segrar, mycket tack vare att målvakten Henrik Lundberg är åter mellan stolparna.

BIK har dock fått inleda med ett hektiskt schema efter uppehållet och började uppe i Örnsköldsvik i onsdags för att sedan spela hemma i fredags och nu åka ner till Oskarshamn på söndagen, det har inte blivit mycket tid på hemmaplan för återhämtning för spelarna och vi tror att det tuffa reseschemat kan sätta lite spår när man nu möter ett Oskarshamn som har spelat två hemmamatcher och en kortare bortamatch mot Tingsryd under denna vecka.

Oskarshamn är även ett lag som det gäller att vara alert emot då de tycker om att sätta hög press på sina motståndare.

Även om BIK Karlskoga har sett bra ut efter uppehållet så tycker vi att det mesta talar för en Oskarshamnseger under söndagen och tycker det finns värde på IKO ner till åtminstone 1.70 i odds.




Leksand går riktigt starkt just nu och har vunnit 10 av sina 13 senaste matcher viket gör att man börjar utmana Oskarshamn och AIK i tabelltoppen rejält och nu endast är tre poäng efter de lagen.

Det är framför allt bortaspelet som har blivit lysande för dalmasarna och man är ligans bästa bortalag med 19 poäng på 10 bortamatcher såhär långt. Faktum är att man vunnit fyra av sina sex senaste bortamatcher mer tre mål eller fler i segermarginal.

Vad gäller Almtuna så har man vunnit fem av åtta hemmamatcher hittills, vilket får anses vara ett godkänt facit. När man väl förlorar på hemmaplan har man dock samtliga gånger gjort det med minst två mål. Vid ett av de tillfällena mot just Leksand som vann med 6-2 i Gränby ishall för en månad sedan.

Tittar vi vidare på interna möten mellan dessa lag så kan vi se att Leksand har vunnit fyra av de fem senaste matcherna i Gränby ishall med minst två måls marginal. De två senaste bortamatcherna där har det blivit segrar med 6-2 och 9-0. Så dalmasarna har definitivt en bra känsla med sig när de äntrar isen i Uppsala.

Det är lite av botten mot toppen i det här mötet och även om inte Leksand kanske springer ifrån på samma sätt som man gjort i de två senaste bortamatcherna mot Almtuna så tror vi absolut på en seger för de vitblå och om man inte redan har en tvåmålsledning inför de avslutande minuterna så kan det mycket väl komma via den tomma buren. Leksand är nämligen de laget som gör flest mål i tom kasse(5) samtidigt som Almtuna tillhör topp tre i insläppta mål när man plockat målvakten, med sina fyra insläppta.

Vi känner därför att detta handikappspel är värt att testa ner till omrking 3.20 i odds.
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat