Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2010-08-30, 01:22   #45
dNa
 
dNas avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 868
Sharp$: 255
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av perry Visa inlägg
okej, men hur kan dom då spärra kontot, om dom inte vet att det är samma person som spelar på båda sidorna?
Om de inte vet att det är du på båda sidorna och använder dig av trading så behöver du såklart inte vara orolig för att få några konton spärrade på grund utav de.

Det är om de fått nys på att det är samma person det kan bli trubbel.
Det är detta som du ska komma runt på något sätt (t.ex öppna konton i vänners eller familjemedlemmars namn (bra om du bara kör 3-5 bonusar (bookies), kan bli väldigt omständigt att köra ännu fler identiteter)).

Som henkie sa så är risken att du åker på en sån här kontroll relativt liten så du får tänka över hur mycket energi du vill lägga på detta.

Ska man använda trading på varenda bonus man kommer över så kan det ju vara bättre att ta det lite lungt och försiktigt då risken för att bli upptäckt bör öka markant om man gjort detta på ett stort antal bookies.
Medan om man bara ska plocka ut 2-3 bonusar behöver man kanske inte vara fullt lika försiktig pga att det går snabbare, du får färre "motståndare" (bookies) och det blir svårare att binda dina konton till "mönster".

Citat:
Ursprungligen postat av perry Visa inlägg
Annars kan dom väl inte ta tillbaka bonuspengen och det där!
De kan göra sånt. Men, bara för att de kan de, så görs ju inte det hursomhelst.
Om de tar bonuspengarna alternativt fryser dina tillgångar så är det ju pga att de har kollat upp dig och märkt att du använder dig av trading (i detta fallet).
Inget bolag (av de större och seriösare iallafall) skulle frysa eller ta din bonus för nöjes skull, de har ju ett rykte att hålla uppe.
Att ta, frysa eller leka med kunders bonusar är ju inte den bästa marknadsföringen.
Så blir du av med din bonus är du med största sannolikhet avslöjad.
dNa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat