Visa ett inlägg
Gammal 2018-11-28, 11:50   #2
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Tottenham-Inter

Jag hamnart på oavgjort klart oftare än marknad(3,90) och streck(26%) tycker, samt hittar ett värde i tvåan(13% !) då oddset faktiskt är över 5 ggr och strecken ännu lägre !

För Tottenham återstår Barcelona borta, vilket låter som Snöbollen i Helvetet... fast kanske ändå inte då Barcelona redan är klara och trolig gruppsegrare dessutom redan ikväll !?

För Inter återstår PSV hemma.

Incitament finns för vinst för båda men hur är det, är en potentiellt förlorad tredjeplats något som kan få Tottenham att i viss riskaversion gilla oavgjort?

Inter borde gilla X2 och Italienare är väl kända för att kunna försvara ett resultat?
I år hart Inter 4-0-2 borta i ligan och förra årets bortasiffror 9-7-3 (hemma 11-5-3) är rätt bra, de är åtminstone inte mycket sämre borta !

Tottenham har sämre statistik hemma so far men har förlorat mot Liverpool och Chelsea vilket är ursäktat, dock, förra säsongen var de relativt andra PL lag något mindre hemmagynnade.


PSG-Liverpool

Tidigare i veckan flaggades både Mbappe och Neymar som tveksamma, vilket verkar ha ändrats till spelande, dock, axel respektive ljumske kanske innebär att de inte spelar hel match?? De är dock vassa nog att göra stor nytta den tid de spelar(spekulation om speltid).

Vad som sticker i ögonen är oddset på Liverpool kontra streck(som är lågt),
citat Amaerilde :
"Krysset iskallt i matchen med 29% då det inträffar så lågt som under var fjärde match. Värde på övriga tecken."

Sant men matchen kan nog ändå lite oftare än var fjärde hamna på oavgjort då jag ser ett litet minus på hemmalaget som i normala fall är urstarka hemma ! Det är ändå så att Liverpool vill undvika förlust och inget av lagen lär anfalla huvudlöst vid lika !?

Nu är ju inte det så avgörande över 13 matcher att oavgjort är överstreckat, men ändå, Liverpool är klart spelbart på Europatipset, kul chansspik !

Senast redigerad av ExtremtRik den 2018-11-28 klockan 12:13.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat