Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-10, 17:12   #58
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 546
Sharp$: 22900

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Härligt du visar bara mer och mer vilken nivå du håller och hur besegrad du känner dig. Du skämmer ju bara ut dig mer och mer... Jag blir alltså lögnare och bedragare för att du inte klara av att följa enkla instruktioner:

CLAIMA INTE SAMUELS!

Jag säger inte att det är något systematiskt fulspel av dig utan det jag ser är att 13 andra lag klarade av att följa dessa enkla instruktionerna men inte du. Är jag sen förvånad att det är just du som ändå claimade Samuels? Nej tyvärr inte och ingen annan är nog heller det och det har du ju endast dig själv att skylla för om du nu mår så dåligt över att jag inte är förvånad över det.

Jag hade dock önskat att det var någon annan som gjorde missen för jag är övertygad om att alla andra deltagare i ligan hade kunnat hantera situationen bättre än dig. Jag hade även då sagt till personen att det var dåligt skött att claima Samuels men jag hade nog sluppit bli kallad troll, lögnare och bedragare för att ha den åsikten.

Trots att andra tycker man borde gjort på ett sätt så vägrar du inse att det kanske är ditt sätt som är fel. Smått tragiskt hur du greppar efter alla möjliga halmstrån som ska kunna försvara missen.

"Jag har varit LM i 8 år, ingen lyssnar på mig där så då måste det ju fungera likadant här bla bla bla" ... Viktigt att tydligt hävda och lyfta sig själv och försöka påvisa att dina tankar ändå borde vara rätt.

Hur vet du att ingen har något emot en manuell ändring? Alla har ju inte svarat än så då kan man ju inte vara säker enligt ditt resonemang.

Kämpa på, fortsätter du en stund till så klarar du nog av att övertala dig själv även om ingen annan köper det.

Tänk vad enkelt det hade varit och inte claimat Samuels men för dig va det väldigt svårt att låta bli tydligen för du hade ju en hel mängd olika lösningar och tankar kring situationen som nu med facit i hand alla blev fel.

Den som gav dom enkla instruktionerna hade kanske bättre koll än dig att det var bästa lösningen eftersom det inte skulle gå att trejda som du tänkte. Tänka sig vad det kan bli bra om man lyssnar på andra och inte alltid vet bäst själv ibland också.

Svälj hedern och be om ursäkt för missen, vi kan alla förlåta och gå vidare! BroderH kan ju ta fair play till nästa nivå så credd till honom för det!

Vi får väl hoppas du inte hamnar i en situation där du förlitar dig på att en lögnare, bedragare och troll ska betala ut prispengar till dig
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat