Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-14, 15:13   #65
vinter
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 107
Sharp$: 935
Standard

Fick följande mail från Smarkets nyss. Det verkar som de siktar på att återuppta verksamheten i framtiden.

"Tyvärr måste vi informera dig om att fr o m 1 januari 2019 kommer vi inte kunna erbjuda vår tjänst till användare boendes i Sverige. Av den anledningen kommer vi tillfälligt spärra ditt konto tills vi kan återuppta vår verksamhet där.

Vad innebär detta?

Fr o m cirka kl. 18.00 CET (UTC+1) den 31 december 2018 kommer du inte ha tillgång till ditt Smarkets-konto. Det är viktigt att du slutar spela och tar ut ditt saldo innan den tidpunkten för att undvika onödiga förseningar med att mottaga dina pengar. T o m den 31 december 2018 kommer du ha tillgång till ditt konto. Efter den 1 januari kommer emellertid alla kontofunktioner att inaktiveras. Därefter behöver du kontakta [email protected] för att återfå ditt saldo.

Om du inte använder ditt Smarkets-konto behöver du inte vidta någon åtgärd.

För mer information kan du ta del av Vanliga frågor rörande detta HÄR.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka. Vi arbetar hårt för att se till att vår verksamhet i Sverige återupptas så snart som möjligt. Vid frågor eller hjälp är du välkommen att kontakta oss på [email protected].

Om du vill att vi ska avregistrera dig från vidare uppdateringar om när vi kommer att bli aktiva i Sverige igen och när vi kan återaktivera ditt Smarkets konto, klicka HÄR.

The Smarkets Team"
vinter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat