Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-15, 11:46   #9
Bicepsbrother
 
Reg.datum: dec 2018
Inlägg: 18
Sharp$: 63
Standard

https://www.regeringen.se/4b00cb/con...-i-korthet.pdf

Och ser har man det här, "Tillämpningsområde
Spellagen gäller för spel om pengar som tillhandahålls i Sverige"
Pinnacle tillhandahålls inte i Sverige längre, så det borde väl inte vara något bekymmer?
Man blir trögare och trögare ju mer man letar. Har redan kontaktat en advokatsfirma, skatteverket och lotteriinspektionen. Får se om vi kan komma fram till rätt svar innan dom.

Och det här.. "28 § Spelmyndigheten får, om det finns särskilda skäl, förelägga en internetleverantör att upprätta ett varningsmeddelande som tydligt visas i samband med besök på en webbplats som tillhandahåller spel utan nödvändig licens enligt denna lag. Meddelandet ska informera besökaren om att den som tillhandahåller spelet saknar licens i Sverige och inte står under svensk tillsyn samt att vinster är skattepliktiga för spelaren."
Så det kommer det här, tänk om man är helt ny till betting. Vet inte vad pinnacle är, studerar i Kanada/malta, där kommer pinnacle upp, då kommer inget sånt meddelande upp, hur ska man då kunna veta att man behöver betala skatt på dom vinsterna?

https://www.riksdagen.se/sv/dokument..._sfs-2018-1138

Jag menar, lagarna gäller väl beroende på vilket land man är i??. Vi säger att jag åker till Amsterdam, röker en feting lagligt, åker tillbaka till Sverige, då kan jag ju inte bli dömd för att ha rökt på där?

Senast redigerad av Bicepsbrother den 2018-12-15 klockan 12:26.
Bicepsbrother är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat