Visa ett inlägg
Gammal 2018-12-26, 21:36   #2148
Altoc
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 520
Sharp$: 7928
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Kan väl ha visst värde ur spelberoende hänseende att det poppar upp info om hur mycket pengar man torskat. Inte minst nu när atg drar igång sitt nätcasino. Där kan ju tusenlappar spelas bort i en rasande fart och man har läst mer en en artikel om hur folk spelar bort hela månadslönen redan samma natt som den kommer in på kontot.

Men det mest optimala hade väl egentligen varit att samma process gjorts som vid ansökan om lån. Att spelbolaget tog kreditupplysning och annat på varje kund och utifrån den prövningen satt en förlustgräns. Det är ju skillnad på att spela bort 10 000 kr på några timmar för en direktör med 1 miljon i månadslön jämfört med en arbetslös med 10 tkr i a kassa varje månad. Direktören hade kanske då fått en förlustgräns på 100 tkr i månaden men den som levde på a kassa och underskott av kapital på stora belopp i senaste deklarationen inte fått spela alls.
Visst, den här lösningen är nog inte den optimala. Och inget säjer väl att den är skriven i sten för all framtid. Men så ser den ut nu. Därför ingen mening gnälla på ATG, eller något annat spelbolag. Vill man vara med och leka from nästa år, så gäller detta.
Altoc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat