Ämne: Legolas
Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-01, 10:48   #1078
MoniMakerApp
 
MoniMakerApps avatar
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 98
Sharp$: 1252
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Kul spel men rätt så lurigt att hantera strykningar. Det är ju inte som för Stryktipset där alla ( båda ) lagen är med eller så är hela "matchen" inställd.
Ja lite lurigt kanske, men ett sätt att hantera det vore kanske genom möjlighet att sätta egna reserver? och har man inte gjort det så går den mest streckade av de kvarvarande in som reserv (turhäst). Blir det två eller tre strukna i samma H3H ställs den in och alla tecknen 1X2 blir rätt resultat för den "matchen".

Vid helgardering och en strykning (på matematiska system) blir det dubblerade rader på den som går in som reserv (egen eller "turhäst"). Vid halvgardering och strykning på en av dessa blir det antingen dubblerade rader på din kvarvarande häst (om du markerat den som reserv också) annars går den häst du inte hade markerad in som reserv.

Vid dött lopp mellan två vinnade H3H-hästar räknas båda de tecknen som rätt resultat och vid dött lopp mellan tre vinnande H3H-hästar blir alla tre tecknen korrekt, det borde dock inträffa väldigt sällan.

Ett annat alternativ är att göra som stryktipset vid inställda matcher å lotta "matchen" enligt tendenslottning, men det är ju lite trist å låta slumpen avgöra i skicklighetsspel.
MoniMakerApp är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat