Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-03, 09:02   #11
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Vi har nu varit i kontakt med Spelinspektionen och ifall det finns bolag som inte ser "gamla" kunder som nya så kan man skriva till Spelinspektionen på följande adress och lyfta frågan så kommer de titta närmare på det. Det är lite luddigt exakt vad som gäller men det framkom ganska tydligt att alla spelare skulle ses som nya spelare åtminstone. De största problemen har snarare varit åt andra hållet att de vill kunna erbjuda fler bonusar och försöker hitta kringvägar för att fortfarande kunna erbjuda någon form av alternativ till bonus. Omvänt att inte vilja ge ut någon bonus har inte varit ett problem generellt. Deras sammanfattning var också att det borde ge sämre rykte till de bolag som inte behandlar oss kunder som nya nu efter 2019!

[email protected]

Fortsätt gärna skriv i tråden och berätta exakt hur bolagen resonerar och vilka som inte anser samtliga spelare som nya kunder från 2019! Så kan vi sammanställa och skicka in "gemensamt" så slipper de få en miljon mejl men det är fritt fram att skriva själv också så klart.


Vidare så är det två helt olika licenser vad gäller sportsbetting och casino och här ska bolagen kunna erbjuda välkomstbonus inom bägge dessa. Här fanns det inga oklarheter som jag uppfattade det hela! Försöker kontakta lite bolag för att se hur de ställer sig på dessa frågor. Vi återkommer i tråden!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Nicksson (+100), pepsimax (+10), Fulsprit (+10)

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2019-01-03 klockan 09:09.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat