Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-03, 16:51   #13
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 365
Sharp$: 102

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

I onsdagens omgång av V86 tog samtliga andelar slut när det gäller Sharps officiella andelssystem via tillsammans! Vi ökar försiktigt upp med ytterligare något andelssystem nu till lördagens V75 för att samtliga ska få chansen att kunna köpa en andel!

Den som fortfarande missat att gå med i bolaget gör det via länken nedan. Men ingen lär väl ha undgått nyheten som lanserades strax efter att Sharps spelade in 2.44 miljoner kronor i det ena tillsammansbolaget. Ifall ni likväl missat det, häng på via länken för att ta del av bl a Dahles system, forumets egen travguru! Åtminstone är formen på topp vad gäller spikarna.

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/XC7M-4G29-71499

Som vanligt är det först till kvarn som gäller och följande system finns att köpa in sig i med varierande storlekar. Vi har tre helt unika system med max tolv andelar. Vidare har vi två system med 25 andelar och dessa kan vid behov lämnas in (max!) två gånger pga hög efterfrågan. Som vanligt tar vi gärna emot förslag vad gäller allt som rör bolagsspelen.

De bolag som är öppnade inför lördag är...

Sharps Lilla - För 40 kronor är du med i det lilla bolaget som likväl försöker tampas om lite större pengar. Spelläggare till helgen är AmaerildeRimfrost!

Sharps.se Snackisar - För 102 kronor säkrar du en del i det populära bolaget som baseras på alla idéer, drag och spikförslag som vi gemensamt jobbar fram här på forumet. Som vanligt är det Viking90 som sköter om detta system på ett galant sätt!

Gotlands Godingar - För 150 kronor (endast 12 andelar) är man med på systemet som Gotland är skapare till. Mannen som var en av två (få?) som låg bakom succéraden som gav 2,44 miljoner kronor för mindre än två veckor sen.

Sharps Stora - För 306 kronor tar man och säkrar upp sig på en unik plats där det endast finns 12 andelar lediga från start. Spelläggare med största sannolikhet "Skägget" aka lenninen här på forumet. Mannen som la grunden i miljonsystemet.

Dahles Drag - För 500 kronor passar det här systemet extra bra för den som vill ha ett slagkraftigt system men ändå ha en stor andel själv. Säljs endast i tolv andelar och det är spikgurun Dahle som är kemisten som skall hitta trollformeln till miljonerna här!

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/XC7M-4G29-71499

Välj själv vilket system som passar dig bäst! Men vill du vara säker på att ha en plats så skynda dig för vi vet inte när det tar slut på andelar. Vid frågor så tveka inte att höra av er. Antingen via PM eller här i tråden! Nu tar vi hem storkovan tillsammans här på Sharps!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
lenninen (+3)
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat