Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-03, 17:55   #217
PTV
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 60
Sharp$: 291
Standard

Jag fick svar från min account manager, enligt honom var det inte kopplat till .se-domänen utan ett nätverksfel gjorde att vissa kunder inte kunde använda oddsbörsen och sportboken. Det var ju på sätt och vis bra om det stämmer, för det kändes oroligt att detta hände med .se på tredje dagen.

Nån som har koll på deras outage policy och om sajten borde stängts för alla användare i morse enligt den? Jag hittar bara ett gammalt pressmeddelande från 2011 http://www.gruss-software.co.uk/foru...pic.php?t=6109
Där står bland annat:
Betfair will disable betting when we believe the site has become unusable, which may be a consequence of one or more of the following situations arising:
• Customers are unable to log in to or navigate the website
• Customers are unable to view prices on the website
• Customers are unable to place bets on the website
• Our Market Operations team is unable to manage markets

From time to time we will inevitably encounter minor site issues when some customers experience slowness or find the site ‘sticky’. This will NOT be defined as an outage.


Där snackas också om level playing field och det var det knappast i morse när vissa inte hade tillgång till sajten medan andra som hade det kunde matcha deras omatchade spel.
Samtidigt skulle jag inte vilja att hela sajten stängdes ner under VM-finalen i fotboll om ett nätverksfel drabbade tre kunder på Grönland så inte helt lätt.

Senast redigerad av PTV den 2019-01-03 klockan 18:02.
PTV är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat