Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-04, 17:37   #25
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
Lionel blev tvåa i VM i oktober. Tränades för Pd'A vid andraplatsen på Bjerke och såg riktigt fin ut vid vinsten senast. Denna världsstjärna blir inte favorit eftersom han ägs och körs av en norsking och då streckar det svenska kollektivet hellre en 8-åring med betydligt mindre meriter. Om tre veckor möter Lionel Bold Eagle, Propulsion, Readly Express...... Han har tidigare visat, att han tillhör deras klass. En självklar spik på V75.

Min andra spik blir Disco Volante. Rätt spår. Rätt distans. Tyvärr rätt streckad. Hästen måste ha fäste, säger Tarzan. Då får han väl för h-e sätta brodd i skorna!
Jag får ta och skriva under på det där, Lionel är ju både bästa hästen och troliga ledaren. Jag gillar ju verkligen Zenit men han kan ju inte öppna! Obegripligt att de gått och gjort fel häst till favorit här. Men det har nog att göra med nationalitet och okänd kusk+får man säga att folk inte har koll på startsnabbhet och bara räknar med att Zenit ska lyckas vara före med det bättre spåret.

Allt kan ju hända, men Göran är ju rätt tydlig i intervjuerna om att det är framåt som gäller så det verkar ju inte vara en regelrätt preparé i sikte. Och det är en ärlig kille det där (om jag inte tappat känslan helt för att få någorlunda rätt intryck om folk).

Disco är jag lite mer inne på att steka när han nu blir så väldigt stor favorit...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat