Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-05, 01:19   #133
Mighty
 
Mightys avatar
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 50
Sharp$: 3055
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Anonym Visa inlägg
Satte in 4000 SEK hos Expekt då jag fått mail om en 50 % upp till 2000 SEK freebet. Hela summan måste satsas på ett kvalificerande spel. Trycker på spela och får upp error-meddelande om att jag max får satsa 500 SEK per bet.

Kontaktar supporten som säger att det är en limit satta av deras traders. Han undrar om jag vill ha bort limiten. Givetvis säger jag, och frågar hur lång tid det kommer ta. Svaret jag får är ett par timmar.

Min teori är att det kommer att ta 6 dagar, eftersom det stod i villkoren att detta freebet-erbjudande går ut den 9/1, då kommer alltså inte längre erbjudandet vara tillgängligt för mig. Får se om jag har rätt och om Expekt kommit på ett bra sätt att blåsa kunderna på.
Har du haft konto där sedan tidigare och varit limmad till 500kr? Det har jag. Samma problem som du i torsdags. Lät som de skulle kunna höja gränsen enligt livechat, var i kontakt med dem under fredgen. Fick då samma svar som du att traders bestämmer det och limmet sitter kvar trots ny spellag och "allas lika värde". De kan ändå ha begränsning efter eget tycke och smak.
Mighty är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat