Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-07, 00:41   #565
sskssk
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Slurf Visa inlägg
Problemspelarnas spelande kommer att minska, sedan i vilken utsträckning är svårt att gissa. Klart är i alla fall att tusentals redan nu har registrerat sig på spelpaus.se, eller vad sidan nu heter.

Det är givetvis mycket som är skit med allt detta för oss som har spel som en inkomst, men jag tycker faktiskt att staten visar att den tar spelansvar på någon form av allvar. Staten har ju starka incitament att begränsa problemspelandet då det kostar samhället miljarder i följdeffekter.

Jag har inte gått och slagit huvudet i en sten och blivit sosse, men bara för att få en lite mer nyanserad syn på saken.
Precis som du säger så verkar ju just grejen att man som problemspelare kan stänga av sig själv faktiskt fallit väl ut och blivit lite av en succé om man nu kan kalla det så.

Och du är ju huvudet på spiken där med, anledningen till att staten trycker på för en sådan sak handlar ju enbart om pengar, då spelberoende kostar samhället mycket stålar, hade inte kostnaderna spillt över på staten så hade dom inte brytt sig ett skit så länge skattestålarna ramlar in från bolagen.

Även om det nu är sossarna med den kriminella illegala och inkvoterade Ardalan Shekarabi i spetsen som kokat ihop denna soppa skall vi heller inte glömma övrigas del i det hela, vi har tex riksdåren Christoffer Fjällner (M) som haft som hjärtefråga att avskaffa monopolet, utan att ha någon som helst åsikt om hur spelmarknaden skulle förändras, bara att monopolet måste bort, sen hur det skulle bli för spelarna skiter han fullständigt i, där har vi verkligen en kille som man skulle vilja springa på i skogen med en slö såg.

Senast redigerad av sskssk den 2019-01-07 klockan 05:02.
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat