Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-10, 21:17   #33
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Lite tidiga tankar innan jag läst vad någon annan tränare eller tippare tror:

V75-1
Det finns några som sticker ut, men voltstart ökar skrällrisken. Det lutar åt att stänga loppet på de 4 mest betrodda här.

V75-2
Stayerdistans här vilket brukar verka skrällhämmande. Dessutom ett ganska ihåligt lopp. Blir nog samma här att stänga loppet på de bästa hästarna.

V75-3
Turno Di Azzura har gått bra och jag har jagat den länge. Senast var det nära vinst, men nu tror jag den får svårt för den är helt enkelt inte startsnabb nog. Svårbedömda Timone Ek och Dante Boko känns spontant som ett bra lås.

V75-4
Öppet lopp och här kommer jag nog strecka på. En som däremot inte kommer spelas är favoriten Ofelia O.E. som jag inte alls tror på. Fattigast i loppet och en av de få som ännu inte fått någon hårdhet av att starta på V75.

V75-5
Kort distans och låg klass=skrällvarning! Blir till att strecka på!

V75-6
Velvet Gio gillar jag, han gör alltid bra lopp och står på tur för seger. När han nu har både bra läge och verkar bli helt bortglömd känns det som spikläge!

V75-7
Halvöppet, men det blir nog att gå på 2 hästar som har bra lägen. No Comment får en rejäl kuskförstärkning och stallet går som tåget för dagen, verkar bli bortglömd den här gången. Da Pepperboy är väl bästa ekipaget och trots att han svek lite senast väljer jag att fortsätta tro på honom.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat