Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-10, 21:57   #5
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nomasporfavor Visa inlägg
Står ju i villkoren att vissa spel räknas olika till omsättning, står under "view details". Vet att det är surt, men jag tror faktiskt Mobilbet måste anses vara ett av de schystare bolagen. Trist dock.

"Be aware that the wagering requirements can vary on what game you play. One game may have lower turnover requirements than others, but the total wagering requirement must be achieved regardless. To see a complete list of what percentage each game contributes towards the wagering requirement, please login to your account and click on ”View Details ” under “Available Bonusess”." Från deras bonusvillkor, om det är samma bonus som du tog?
Där står endast 30x men mobilautomaten och mobilbet är väl inte samma företag?

Jag har letat noga för det är en av de viktigaste sakerna jag tänker på när det gäller bonusar.

Spelinspektionen skriver dock så här!

Citat:
En spelare som erbjuds en bonus ska på ett klart och tydligt sätt informeras om de villkor och regler som gäller för erbjudandet, i samband med att erbjudandet lämnas, och när det utnyttjas av spelaren.
Det fanns inga länkar om detta i mejlet de skickade ut. Det står inget om det under bonusen (aktiva). Jag har letat och har man normen att slots räknas till säg 15% av omsättningskravet generellt men något enstaka når 100% skriver man inte 30x utan 200x eller liknande och sen att vissa omsätter 600%.

Vi får se hur långt det här kommer gå för jag kommer dra skiten till domstol i sista hand om inte Spelinspektionen löser det!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat