Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-11, 09:03   #5
Basse
 
Reg.datum: mar 2012
Ort: stockholm
Inlägg: 15 403
Sharp$: 30288
Standard

Finska kollen V65 avd 5

3 Pineapple Boy, lopp 5, V65-5, V4-3: - Hästen hade epsm och trampade också på ben men tränar nu bra utan vagn bakom Samuel Ray. Långa broddar passar bra, jag ge honom gå och kör där vart han hamnar. Han borde klara alla lägen. Samma utrustningar som tidigare. Han borde inte vara ringrostig och jag har goda förväntningar på förhand.

10 Poulter, lopp 5, V65-5, V4-3: - Jag var helt nöjd för hästen efter paus, han gjorde fin slutspurt. Han tränar bra och går väl framåt med senaste genomköraren i sig. Startspår är okej, han är ingen kanon i början men kan visa stark spurt till slut. Han kan göra egen lopp om behövs och har klarat också dödens men jag hoppas på ryggresan nu. Broddar är okej och utrustningar samma som tidigare. Jag väntar på bra prestation och pengaplacering.

7 Valnes How Lovely, lopp 5, V65-5, V4-3: - Hästen var inte normal senast i Skellefteå, han hetsade sig och har gjort det samma tidigare på samma banan. I Boden han har varit lugnare. Han tränar bra och har bra form men har dåligt startspår och resan kan bli svår. Han är inte speciellt snabb i början men klarar normalt till o med dödens där han lugnar sig bra. Broddar och isbanan passar bra. Normalt han är lat och har haft stängda öronen men kanske jag sätter nu ryckproppar och tar bort ”can´t see back”. Han har haft proppar också tidigare. Jag bestämmer utrustningar på plats efter värmningen. Hästen är bra och har kapaciteten som räcker

Senast redigerad av Basse den 2019-01-11 klockan 09:11.
Basse är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat