Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-15, 10:34   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 052
Sharp$: 23790

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tipset från text-tv till webben!
I och med den nya spelregleringen från den 1 januari 2019 så kommer man inte längre kunna följa tipset på det allra mest klassiska sättet via text-tv på sin tv-apparat.

Anledningen till detta är för att SVT med den nya lagen nu vill undvika otillbörligt gynnande.

Dom negativa reaktionerna på denna förändring var ganska rejäla då det är lite kult att följa tipset via text-tv, framförallt för äldre generationer som kanske inte alltid uppskattar den tekniska utvecklingen.

Fotbollskommentatorn Niklas Holmgren som numera också syns flitigt i svenska spels stryktipsgenomgång varje vecka kommenterade så här:

– "Text-TV utan Stryktipset är som England utan fotboll. Det är tråkigt att dessa klassiska sidor går i graven, men jag är glad att de återuppstår i annat format."

Som Niklas säger så behöver ni inte misströsta eftersom sidorna lever vidare i annat format. Svenska spel har valt att erbjuda denna servicen nu via webben istället. Den klassiska designen kommer vara sig lik och fördelarna är ju många nu när man kan komma åt sidorna i alla enheter där internet finns (smartphones, datorer, surfplattor och smarta TV-apparater).

Sidorna som numera förflyttats till webben är:

550.se --- Meny

551.se --- Stryktipsets senaste omgång

552.se --- Stryktipset och Europatipset, kommande omgång

553.se --- Europatipsets senaste omgång

– "Vi styr nu om vår data som vi försett SVT med till webben istället, säger Jonas Nilsson, PR-ansvarig på Svenska Spel Sport & Casino, kommunikationsansvarig på Stryktipset. Det blir exakt samma information, utseende och sidor. På så sätt erbjuder vi ett alternativ till alla som suktar efter klassiskt och enkelt som text-TV symboliserar när man vill ha koll på matchresultaten och rätta sin kupong."

För er som önskar lite hjälp i jakten på 13-rätt så kan ni ju hålla utkik efter vår expert AmaerildeRimfrosts genomgång av både Stryktipset och Europatipset som kommer ut för varje omgång.

Lycka till!

__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat