Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-22, 15:22   #183
Lobo
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 946
Sharp$: 4928
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lobo Visa inlägg
Fick detta i mailen från Betway.
Citat:
Vi har viktig information till dig angående ditt spelkonto.

Efter en noggrann granskning av vårt senior trading team har vi beslutat att ditt konto inte längre kommer att få tillgång till sportkampanjer från Betway. Det betyder att du inte längre är berättigad till några bonusar, gratisspel, ex gratia-ersättningar, bästa garanterade odds-erbjudanden eller lojalitetspoäng. Det här beslutet påverkar inte kampanjer du redan har beviljats eller resultatet av gratisspel du redan har placerat. Om du har frågor om gratisspel du redan har mottagit kan du kontakta kundtjänst.

Beslutet är slutgiltigt och kommer inte att upphävas. Vi försäkrar dig om att detta beslut har fattats efter mycket övervägande av vår ledning.

Du kan fortfarande använda ditt konto hos oss till att spela för nöjes skull.
Skickade det vidare till Spelinspektionen. Kom svar idag.

Citat:
Hej,

Tack att du delar denna information med oss. Spelinspektionen prövar inte några tvister mellan spelare och licenshavare. Det innebär t. ex. att vi inte kan hjälpa enskilda spelare att få ut sina vinster eller liknande. Man kan istället vända sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) som kan pröva tvister som rör spel eller lotterier överstigande 1 000 kr. Alternativt kan man driva en process via domstol. Har man synpunkter på ett bolags marknadsföring kan man vända sig till Konsumentverket.

Det är däremot alltid bra att informera Spelinspektionen om spelbolagen inte följer de regler som finns. Beroende på den eventuella överträdelsens karaktär och antalet anmälningar kan myndigheten starta tillsynsärenden.

Med vänlig hälsning,
Så det är väl bara att skicka in om ni inte får någon bonus. Om bolaget följer regel eller ej är väl en definitionsfråga eftersom Lotteriinspektionen formulerat sig luddigt.
Lobo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat