Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-25, 11:50   #1598
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stooges Visa inlägg
Jag gjorde själv likadant för 10 år sen. Men då handlade det ej om bonusarna, det var lakritspengar. Det var alla fina spel man ville åt. Bolagen limmade inte riktigt lika nazistiskt då som nu.

Jag ser det som du gör samhället en välgärning, när du får folk utslängda från bolagen så kan de ej senare själv bli lurade att hamna på deras casino skit

Jag köpte alltid ny dator och fjärrstyrde dem. Allt för att omöjliggöra att de kunde se nåt fuffens. Men idag är det ju ej lönsamt. Kan bonustrading med riskerna det innebär vara lönt, när de limmar så fort som de gör idag?
Hahah indeed, lite så tycker nog dom med.

Jag har faktiskt nästan aldrig haft något problem med limmningar, just nu är man klar med omsättningskraven på de flesta sidor redan på några bets, cirka 2-3 om man lägger dom rätt, så brukar inte hinna bli limmad.

Angående ny dator, efter rätt mycket läsning så har jag uppfattat det som att det ej är själva datorn som man Inte kan använda igen, det verkar vara IP / Cookies & cache, så om man har ny IP och raderar sådant så Bör det vara lugnt. Funkar som sagt på Samtliga bolag, även Nordicbet & Betsson, men Ej Betsafe, udda? Ja, Väldigt. Det jag hoppades få något vettigt svar på här, & inte en massa filurer som ska predika om rätt och fel, i sharps bonustrading-tråd
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat