Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-01, 11:22   #1
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Genomgång av Stryktipset (2/2)


För den som följer Championship bjuder kupongen på seriefinal mellan Leeds och Norwich. Annars en traditionell stryktipskupong med matcher blandat från Premier League och Championship.

Se aktuell streckfördelning här


Amaerildes singelstreck: Chelsea (match 1, en etta)
(1) Chelsea – Huddersfield 1
Chelsea fick sig en rejäl uppläxning av Bournemouth i förra matchen där Chelsea fick se sig besegrade med hela 4-0 till sist. Nyförvärvet Higuain hade ingen lyckad dag senast och väntas inte starta på lördag då han har både ryggproblem och inte är i full form. Även om formen inte verkar vara på topp i Chelsea så ska Huddersfield på hemmaplan inte vara några bekymmer för det skiljer så mycket i kvalité mellan lagen. Höga 89% på hemmalaget är dock inte lockande men jag tar på dumstruten om det skulle sluta 0-0!
Statistik


Omgångens kompletterande spik 1: X mellan Brighton och Watford (match 3, ett kryss)
(3) Brighton – Watford X
Watford var nära att skrälla borta mot ett desarmerat Tottenham senast men toppklubben och Llorente ville annat och vände matchen i slutminuterna. Dock visar Watford fin form med sex raka matcher utan förlust före nederlaget senast och på de tio senaste är det endast Chelsea som laget fått vika ner sig mot. Det kan mycket väl bli seger borta mot ett mediokert Brighton men hemmalaget visar sig målsnåla (bortsett från nederlaget senast mot Fulham) och det både logiska och spännande här är det oavgjorda till låga 28%.
Statistik


Omgångens kompletterande spik 2: Burnley (match 4, en etta)
(4) Burnley – Southampton 1
Southampton har aldrig fått det uppsvinget jag väntat på och senast på hemmaplan mot Crystal Palace räddade de en poäng i slutet av matchen. Visserligen sex raka utan förlust nu men laget är aningens starkare hemma än på bortaplan. Burnley som har börjat lyfta, spelar med bra självförtroende och har nu fem raka i ligan utan förlust och senast var det så nära att man höll undan med 2-0 borta mot United. En straffspark i 87e minuten samt ett mål på övertid förstörde dagen delvis. Tror de kan studsa upp direkt här till trevliga 41%.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(5) Crystal Palace – Fulham 2
Crystal Palace har gjort det riktigt bra på slutet med seger över Tottenham i FA-cupen samt seger på bortaplan mot City och Wolves i ligan. Uddamålsförluster mot Chelsea och Liverpool i samma veva vilket tyder på ett tufft spelschema och här ska de så klart ses som favoriter. Fulham ryckte dock upp sig senast när man besegrade Brighton med 4-2 hemma, och till låga 14% är det ett streck som måste med här. Mitrovic på topp kan bli svår att stoppa för hemmalaget.
Statistik

(6) Cardiff – Bournemouth 2
Bournemouth kommer som nämnts med en strålande seger i bagaget där Chelsea plockades ner i mindre bitar och slutresultatet skrevs till 4-0. Tar sig nu an ett uddlöst Cardiff som idel har nederlag på slutet frånsett matchen mot jumbolaget Huddersfield som slutade mållös. Bournemouth klart starkare hemma dock medan Cardiff hittills plockat nästan 74% av sina poäng hemma. Självförtroendet i bortalaget borde dock räcka till seger här och 43% känns inte för högt.
Statistik

(8) Birmingham - Nottingham 1
Nottingham har kommit in i en riktigt tung period och är på väg att spela sig ur kvalplatserna uppåt helt och hållet. Endast två segrar på de nio senaste seriematcherna, bägge hemma. Dessutom har de svårt att segra på bortaplan där facit hittills är 3-8-3 (22-19). Birmingham även de i en svacka med fem raka seriematcher utan seger men är stabila hemma normalt sett och hittills har de 5-7-2 (22-14) där.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Everton – Wolverhampton X
Svårlöst match där Everton inte visar någon bländande form och dessutom fick de försvararen Digne avstängd senast i 1-0 segern borta över bottenlaget Huddersfield. Segrade i senaste hemmamatchen för tre veckor sen mot Bournemouth (som haft usel form) men annars ska vi tillbaka sex hemmamatcher i tiden och slutet av november för att hitta en seger till. Wolves blandar och ger och ska inte räknas bort trots bortaplan. Fina 27% på tvåan kan visa sig vara väldigt spelvärt även om marknaden inte går högre än runt 30% men nog kan vi höja några snäpp till, precis som med krysset.
Statistik

(7) Leeds – Norwich 2
Toppmöte i Championship mellan två lag med tveksam form. Leeds klappar allt som oftast igenom på våren och risken är att det även sker den här säsongen. Det här kan vara lite av en nyckelmatch var säsongen slutar nämligen. Seger här och det är minst sex poäng ner till kvalplatserna istället för direktuppflyttning. Norwich får tipset även om de endast har en seger på senaste fem men motståndet har varit av högsta kvalité frånsett Leeds som endast har två segrar men där det varit ett enklare spelschema.
Statistik

(9) Bristol City – Swansea 1
Hemmalaget får tipset här även om de är streckade på galet höga 59% och de enligt marknaden endast vinner runt 43% av matcherna. Två lag som visar strålande form där Bristollaget har tio raka seriematcher nu utan förlust och totalt sex raka segrar inklusive cupen. Släpper dessutom in väldigt få mål. Ställs nu mot ett Swansea som äntligen ser ut att ha hittat rätt kurs. Fem raka utan förlust i ligan vilket vi kan addera ytterligare två matcher till när cupen räknas med. Helgardera för sannolikhet och värde.
Statistik

(10) Hull – Stoke 1
Även här ger jag tipset till hemmalaget som är kraftigt överstreckade med sina 52%. Vinner dock oftare än 38% som marknaden anser. Stoke har nämligen helt tappat den fina formen och har endast en seger på de åtta senaste matcherna. Visserligen mot Leeds men på hemmaplan och Leeds brukar få sina svackor på våren. Hull fick se sig besegrade på bortaplan mot Blackburn senast och där hamnade jag helt snett på det. Tar revansch nu istället då Hulls hemmaform är bländande. Fyra raka segrar och hela 14-2 i målskillnad.
Statistik

(11) Reading – Aston Villa X
Svårlöst på förhand. Readings enda seger sen den 3 november kom hemma mot formsvaga Nottingham. Plockar dock poäng lite här och var. Villa med tveksam form även om det såg bra ut senast i segern över Ipswich med 2-1 men då är Ipswich klar jumbo i ligan. Bäst värde på ettan och det går att chansa på bort tvåan på de mindre systemen.
Statistik

(12) West Bromwich – Middlesbrough X
Två lag som tillhör toppen av tabellen och sällan förlorar. WBA med 7-5-2 hemma mot Middlesbrough 6-6-2 på bortaplan. Hemmalaget drar längsta strået allt som oftast men på tok för högt streckade med 56%. Säkrast plocka med allt här även om vi bör luta oss mot tvåan.
Statistik

(13) Wigan – Queens Park Rangers 1
Wigan nästan indragna i den absoluta bottenstriden då lagets bortafacit är uruselt med 1-2-12, men på hemmaplan känns det klart stabilare med 7-3-4. Haft större problem på slutet dock och efter tre raka nederlag hemma utan ett mål framåt besegrade de Villa med 3-0 i senaste hemmamatchen. Två nederlag borta efter det dock. Klar fördel QPR inbördes dock men det är mest i höstas de resultaten är intressanta och då blev det 1-0 på hemmaplan för QPR. Ettan till 43% helt okej här.
Statistik



Systemförslag för den halvtjocka plånboken. 3888 rader på Liverättning




För den som vill komma billigare undan. 36 rader på Liverättning



Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat