Ämne: NFL Week 1
Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-06, 01:03   #1
Arch
 
Archs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 910
Sharp$: 6564

Smirnoff Ice
Stats: 1059 - 1080 - 44
ROI: 98.87%
Vinstprocent: 49.51%

Standard

NFL Week 1


Säsongen öppnar 10/9 med Vikes och Saints fortsätter sedan 12/9 med tidiga matcher.


SF 49ers -3 @SEA 2.08 1u
SF öppnar borta mot Seattle som dras med en massa problem just nu och denna riskerar att åka iväg innan matchstart.
Veteran WR Housh blev häromdan släppt efter att man gett honom kontrakt i 2009 för stora pengar, och det har varit och är fortfarande en snackis. Det sägs att coach Carroll var ute efter honom. O-line coach Gibbs slutade och jag läste att de har hyrt in Ruel som jobbade med Carroll @USC. En till bekant från tiden i USC är nye Mike Williams som WR1 som har dessutom haft en bra försäsong.
Carroll har flyttat om ordentligt och Leon Washington som tidigare var den förste RB har nu hand om returns och Forsett blir nog ordinarie backen - om man kan lita på nåt. Jones är släppt och en annan RB har skrivit på, det kan bli lite hur som helst där. Veteran QB Matt Hasselbeck kan vara bra, dock skadebenägen och hur O-line kommer att funka är en stor fråga.


Situationen är lite annorlunda i SF där Singletary har draftat 2 unga och lovande OLs för att fixa O-line som har gett upp många sacks förra året och båda rookies har spelat bra i försäsongen. Frank Gore är en mycket duktig RB och ex-Eagle Westbrook finns där för att hjälpa till nu när han har blivit äldre och mer eller mindre sönderslagen. Om Westbrook undviker skador iom mindre arbete kommer SF att ha både en bra backup för Gore, skulle denne missa nån match, och en erfaren RB som kan öppna stora ytor i en mindre utsträckning.
WRs är inga superstjärnor direkt, men kan göra sitt jobb. TE Vernon Davis har varit en killer i red zone förra året. I försvaret har man Patrick Willis som mantlar ansvaret och är en av de bästa linebackers i ligan. SF har ett riktigt tufft och fysiskt försvar.
Alex Smith (1st round pick 2005) har börjat leva upp till sin potential som QB, ett till år med Singletarys system, bättre OL, mycket bra RBs som tvingar försvaren till att försvara runs samtidigt som han har duktigt folk att kasta bollen till - han borde få ha en ordentlig förbättring mot 2350/18/12 han hade förra året, då på 11 matcher. Med hälsa och utan stora skadeproblem i laget, på 16 matcher, undra om han inte når 3750+ yds.


Seattle är dock ett mycket svårt ställe att spela i vilket är då skäl till att jag inte skulle vilja lägga mer än 3p. Öppningsmatch och allt, men på det stora hela tror jag att Carrolls bygge tar en tid och Hawks blir nog mest smyg-dogs senare i säsongen. Just nu tar jag det bättre och mer harmoniska laget.

Senast redigerad av Arch den 2010-09-06 klockan 01:23.
Arch är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat