Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-05, 17:43   #207
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 102

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Hej,

Det är många som hör av sig till Spelinspektionen och vi har därför längre svarstider än vanligt.

En spelare kan bara få en bonus. Det finns inget tvång att erbjuda bonus bara förbud mot att erbjuda flera bonusar. Skrivningen innebär att en licenshavare får erbjuda alla sina kunder efter 1 januari 2019 bonus en gång, inte att de måste göra det.

Med vänlig hälsning,
Att de själva skriver att alla spelare ska ses som nya svarade de inte på. Ringde vidare upp och hade ett samtal och det verkar vara full kaos hos dem med mängder med input i alla möjliga varianter.

Dock prioriterar de inte alls dessa ärenden nu utan fokuserar mest på att spelpaus ska fungera och att bolagen följer dessa linjer att inte tillåta spel av de som stängt av sig själva och liknande.

Men de funderade på ifall ed skulle omformulera sig eller hur de skulle lösa ovan för det går ju inte att ge bonusar till enbart en viss grupp spelare och en välkomstbonus ska ju gälla alla nya - och som de skrivit är vi alla nya.

Kaos verkar det åtminstone vara fullt ut hos Spelinspektionen och de vet inte själva mer än att max en bonus får ges ut!

Frågade vidare varför inte de löser tvister mellan spelare och licenshavare men det hade de inte mandat att göra, de hänvisade till ARN. jag personligen kommer gå direkt till domstol med fall där jag vet jag har rätt. Är på g att köra ett case där jag har svart på vitt hur X löst ett visst fall, men får vänta till jag cashat ut helt därifrån först

Den som lever får se vad som sker helt enkelt.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat