Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-10, 15:46   #1
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 434
Sharp$: 17208
Standard

V86 Bergsåker/Solvalla 13/2


Bergsåker
Längd: 1000 m
Bredd: 21,5 m (2140 m), 21,0 m (1640 m)
Upplopp: 200 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej

Solvalla
Längd: 1000 m
Bredd: 20,7 m (2140 m), 21,7 m (1640 m)
Upplopp: 196 m
Open stretch: Nej
Vinklad startbilsvinge: Nej


AvdI:
Mr Clayton J.F är snabb ut och tar sig troligen till spets, i så här tidigt skede är det en spik för mig. Den har mött en del tuffa senaste starterna.

AvdII:
Cash T.J med Ida Reisterer vann för två veckor sedan mot hästar så som Kents Laddie, Peakster bl.a. ganska snabb ut och med en kusk som har visat talang.
5 Kavata Käll är också den snabb ut och kommer från en seger i ett billigt lopp med en ganska oprövad Jean-Claude Pace i sulkyn.
De mest rutinerade kuskarna i detta gänget ser vi istället på bakspår där Anders Eriksson och Emilia Leo befinner sig.

AvdIII:
Zorro Swing storfavorit här, mer van med voltstart men har startat helt okej bakom bilen på få försök. Ganska stort kuskminus nu dock?
Jag hade garderat detta loppet ganska brett.

AvdIV:
Dream Lane var riktigt dålig senast när den återkom efter ett lopp nere på Vincennes innan Frankrike besöket gjorde den två fina insatser som resulterade i vinst. Drizzle C.C gjorde en fin comeback efter 1 års frånvaro senast och spurtade bra till en 3:e plats. Bortglömd nu kanske?
Ile Saint Louis vinner den med skor på? Fame Boko tidig tillsammans med Bacardin.

AvdV:
Buzzy Beater kuskplus nu dock möter den äldre hästar en vanligt men intressant trots dålig spår då den lär ligga kvar på låga procent.
Benita har ett roligt läge och hade krafter kvar senast mot ganska tufft motstånd rolig här också till under 1% just nu....
Annars är hästarna på främre volten intressant.

AvdVI:
Tiger Journey +75% nu med endast 5 starter och "floppade" senast som favorit dock knepig bana. Så stor favorit på en såpass orutinerad häst känns så där.

AvdVII:
Uggla i Mossen tror jag en del på här, lurigt spår dock och galopperar ganska ofta. Smedsbo Faksen tidigt också. Jan Olov Persson har 5 hästar med, nån av de lär väl vinna?

AvdVIII:
Editor gjorde en gedigen insats senast då den kördes i dödens fick överta ledningen in mot upploppet och höll okej till tredje plats, lite snällare lopp i ryggar nu och ett fint sista halvvarv och den får fira?
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat