Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-10, 20:19   #8
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56998
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nollkollolisten Visa inlägg
Visst Olle, håller med dig helt intellektuellt.
Förstår att du troligen vinner mest pengar av oss alla om man ser det över en 5-10 års period, men få av oss har den karaktären. De flesta av oss vill ha en bong på lördag e.m. oavsett om det blir ponnytrav Karlshamns travbana.
Rätt många av speleliten vill ha svåra förhållanden, lopp, propositioner för att utdelningen ska bli hög.
Men återigen du har med stor sannolikhet rätt att det blir lättare att tjäna pengar över tid om förutsättningarna är enklare, även om utdelningen är mindre.
/N
Jag vill också helst att sporten ska hålla hög nivå för att tycka det är värt att lägga ner en massa tid på att läsa på. Det skiljer nog mig från de flesta . Speltarmen kan aldrig dra igång för mig när det är breddlopp eller i alla fall nästan sådant skräp. Sen ska det också finnas ordentligt med info att analysera. Är ju t ex omöjligt att få grepp om en V65a efter V75 på lördagen då infon är obefintlig.

Men räcker för mig att lira 2-3 ggr iveckan även på sommaren. Blir för inrutat liv att lägga all ledig tid på travet varje dag. Men från april blir det betydligt mer att välja på. Just nu är det väl bara på lördagar sporten håller anständig klass.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat