Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-11, 17:59   #1
Anonym
 
Anonyms avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 1 225
Sharp$: 28334
Standard

Brutit mot bonusvillkor - hur gör jag nu?


Hej,

Jag skulle behöva vägledning och tips om hur jag bör agera efter att ha klantat mig på en välkomstbonus. Jag bör nämna att jag kör bonustrading och därför kör med Betfair som motpart.

Det började med att jag blev kraftigt limiterad på ett spelbolag, efter några bets i samband med deras välkomstbonus. Detta gjorde att jag tvingades lägga många bets med små belopp. Egentligen hade jag gott om tid på mig, men jag blev ivrig att bli klar med skiten och placerade därför alldeles för många bet på kort tid. Tack vare detta råkade jag lägga två bet på samma match med olika utfall. Oerhört klantigt naturligtvis.

Detta strider givetvis mot bonusreglerna och nu riskerar jag att hela bonusen och alla dess vinster stryks. Givetvis har jag vunnit ganska mycket på spelbolagssidan och därmed förlorat en hel del på Betfair.
Än så länge finns pengarna kvar på spelbolaget och jag har nu uppfyllt omsättningskraven. Bonusen är därmed avslutad.

En idé är att jag fortsätter att lägga spel för att vinna över pengarna till Betfair. Att jag alltså fortsätter spela på både spelbolag och Betfair, tills jag förlorat alla pengar hos spelbolaget.
Jag tänker att spelbolaget kanske inte bryr sig om mina bonuspengar förrän jag vill göra ett uttag.
Vad tror ni om detta? Någon som har liknande erfarenheter?



Några frågeställningar:
1) Sker spelbolagens kontroller enbart i samband med uttag av pengar eller kan dom få för sig att när som helst kontrollera att alla villkor för bonusen uppfyllts?

2) Om jag vinner pengar hos spelbolaget efter att omsättningskravet för bonusen är klart; kan dom då räkna efterföljande vinster som bonuspengar? Dvs kan dom sno åt sig pengar som jag vinner även nu efter att bonusen är klar?
Anonym är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat