Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-11, 21:55   #7
bollen32
 
Reg.datum: okt 2017
Inlägg: 140
Sharp$: 924
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Anonym Visa inlägg
Ni har nog rätt båda två, att det enda vettiga valet är att försöka få ut pengarna.

Goodwill-argumentet känns långsökt med tanke på det svar jag fick när jag frågade om den plötsliga limiteringen. Här svarade dom i princip att mjukvaran sköter limiteringen och dom kunde inte ge någon som helst vink om hur jag borde spela annorlunda.
Kändes inte direkt service-minded och kundorienterat.

Så hoppet får helt enkelt vara att dom inte kör någon automatisk kontroll av alla bonusvillkor och att jag flyger under radarn med mitt modesta belopp.

Funderar på om det finns någon poäng med att ta ut en delsumma bara för att ligga riktigt lågt? Eller alla ägg i samma korg? 6000 SEK är inte mycket i spelvärlden, men det skulle kännas riktigt surt att förlora dom bara för att man spelade en 50-lapp på en match som jag redan hade spelat på sedan tidigare med annat utfall.

Ingen som har egna erfarenheter av liknande case?
Oddssystemet inklusive limiteringar är automatiserade, men resten behöver inte vara det.

Det är mycket randomness i detta enligt min egen erfarenhet. Har klarat mig undan inloggningar på samma IP och mycket annat skit på dubbelkonton, men fått pengar beslagtagna på konton där jag inte gjort något misstag. Med största sannolikhet kommer du klara dig. Mest troligt gör det ingen skillnad vilken summa du begär uttag på först, sålänge det är dessa summor det rör sig om.
bollen32 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat