Ämne: V75 16/2
Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-12, 21:56   #4
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Är inne på att riktigt trotsa kollektivet i V75-6 genom att spika rå-starke Pacific Face! Öppnar som en traktor så utgångsläget kvittar mer eller mindre. Travar som en total kamel gör den också. Men så in i helvete stark som sagt, och tar han sig fram till dödens eller spets innan varvet kvar så tror jag inte de luggar honom. Med en riktig kusk hade jag varit övertygad om att han blir buren till seger men nu är det lite av en chansning och värde-spik. Hoppade bort en seger och 250k i bronsfinalen näst senast och står tack vare det kvar i klassen. Illuminati kommer bli megafavorit här trots att han visade sig mänsklig i senaste starten som var den första i brons.


Blir högst troligt spik på Vlad Del Ronco i avslutningen på lördag. Kan inte annat än att gå på en sån formhäst som gått så förbannat bra i ny regi med en kusk som är en halv gubbe tjockare och många klasser sämre att köra än Börne. Hade förhoppningar på att han skulle bli andra-tredjehandare men kanske blir han knapp favorit trots bakspår? Favorit nu och Expressen spikar i sitt tidiga tips såg jag. Hoppas optimisterna Lugauer/Kolgjini/Lindblom skryter upp sina hästar ordentligt och att Ceka sitter lugnt i båten. Håller sig Vlad bara under 40% (vilket han lär göra) är han en kanonspik!

Normalt sett ska ju Night Brodde som var spelad till ynka 4ggr från spår 11 i final senast bli ganska klar favorit från innerspår i det där loppet. Han är ju inte långsam från start heller, även om jag är inne på att han blir över.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat