Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-15, 19:15   #4
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Grant Visa inlägg
Så värst ny är han väl inte utan har skrivit på forumet rätt länge. 6000 inlägg.

Sen är jag fortfarande tveksam till systemraseriet på Tillsammans med Västertorp.
Det blir ju lite hagelbössa med system för 20000:- i veckan.

Mitt förslag, 5 spelläggare och den som är sämst åker ut veckan efter.

Mvh Uffe
Även om jag vet att du sannolikt mest spelar djävulens advokat här för att det är en liten hobby du har (jag är likadan själv så jag känner igen det där) så ska jag gå i svaromål å teamets vägnar här och lägga ut texten lite.

Förra V75-omgången var det 6st bolagsspel som lämnades in med en total insats på 9 732kr. Utbetalningen blev 37 596kr. Ett enormt bra resultat faktiskt! 6st bolagsspel på en ombudssida är väldigt lite. Och dessutom lämnas de flesta in helt unikt till skillnad från de flesta andra publika ombudssidor där de lämnar in merparten av sina bolag så många gånger om som det köps andelar atill. I många fall blir det så många som 50st identiska system som skjuter spelvärdet i sank fullständigt för deltagarna.

Och med 6 andelsspel är det väl mer likt en revolver än en hagelbössa. De stora ombudslagen har runt 100 andelsspel varje omgång, och en drös extra vid jackpott. Imorgon har vi 5st bolag igång som det ser ut.

Angående spelläggarna så är ju det hela relativt självsanerande. De som inte levererar över tid (vilket givetvis är det som är intressant när det gäller streckspel) kommer inte få köpare till slut och då får man avveckla det spelet och stoppa in någon bättre. Och om det skulle vara någon levererar dåligt på vinstsidan men ändå säljer mycket andelar eftersom de har snälla kompisar och släktingar eller liknande som sponsrar med andelsköp. Så är det helt ok att de får fortsätta också såklart.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
riga (+5), Viroid (+5), Lazlo (+5), Gotland (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat