Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-22, 19:59   #21
ExtremtRik
 
ExtremtRiks avatar
 
Reg.datum: dec 2013
Inlägg: 2 245
Sharp$: 2984
Standard

Framförallt mobilvarianten har blivit sjukt mkt segare.

Men är någon förvånad?

ATG är sämst .

Vad som händer mig hela tiden på datorvarianten är att jag av misstag lägger vinnare på två hästar istället för de tvillingar jag avser att spela, UI är förvillande likt förutom texten "Vinnare" eller "Tvilling"..
Att de inte har olika färger på kupongen är skandal för till skillnad från papperskupongen hos ombuden döljs ju U-hästar om man inte trycker fram dem och då skiljer enbart texterna.

Alla jävla popups orkar jag inte ens läsa utan trycker instinktivt förbi dem då jag ofta lägger spelen efter provstarterna och har lite bråttom, särskilt när siten strular o stjäl tid genom att vara seg och logga ut hela tiden.

Sen kommer man på att man spelat dubbelt mot det tänkta, men alltså ingen tvilling utan två vinnare till ATG:s skitodds, efter loppet, ibland före när man får se kvittot...



De har bökat in allt på en enda sida, jag skulle hellre sett gamla classic ATG öppnat i flera flikar, som det är nu är navigering mellan spelformer sjukt jobbig och flera ATG-flikar i dagens tappning funkar ju inte med all skit som finns på sidan.


Det Aemarilde nämner om den 30-sekunderspopupen har fått mig att helt blockera (maxloss 1 krona per vecka) Casinodelen hos ATG vem fan pallar med den??? jag spelade ändå bara vanliga slots... det dröjer nog inte så värst länge innan jag helt spärrar fucking ATG siten, finns ju faktiskt andra som har spel på hästar, främst Australiska kusarna som jag gillar, streckspelen är ändå för mastiga med 6-8 lopp att grotta ned sig i

Senast redigerad av ExtremtRik den 2019-02-22 klockan 22:35.
ExtremtRik är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat