Ämne: Halmstad V75
Visa ett inlägg
Gammal 2019-02-28, 20:51   #37
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 156
Sharp$: 57014
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Även om det är underhållande att se er stångas och missförstå varandra i en fråga de flesta av er inte har jättestor insyn i (mig själv inkluderat så det är inte så att jag raljerar på något vis) så är vi här för att diskutera den aktuella omgången. I allt om trav-tråden kanske ni kan fortsätta snacket om barfotats vara eller icke vara.

Slänger ut några frågor här som ni kan fundera och reagera på:

Är Darling Mearas verkligen en motiverad favorit från spår 7? Segrarna lyser med sin frånvaro och det blir visserligen skoryck men det känns väl magstarkt att göra henne favorit på gamla meriter här? Motståndet är visserligen inte det tuffaste men det krävs ju viss klaff.


Hur ser ni på startrusningen i V75-2? Som vanligt inte helt lättlöst vid låg klass och volt. Och det saknas ju inte gasglada kuskar på framspåren!


Västerboonthenews 18% nu, är det rimligt? Vad är vinstchansen från andra positioner än ledningen? Och vad är chansen att komma till ledning? Lågt på båda tänker jag och undrar hur det är ställt. Visserligen är det inte så blodigt emot, men han har 10 raka torsk i "200k-lopp". Byte av driver til Jepson är väl neutralt som bäst.


Cheerful Rivner var ju jättefin senast, men det loppet var ju stängt vid 275k. Nu 675k. Fint spår har de, och det är ju en fördel. Men inte en jättestor fördel när man inte kan öppna för fem öre. Jag är inne på att steka den här favoriten helt, även vid bred gardering!


Vlad Del Ronco finfin senast igen och har bra spår, men 67% nu med en startsnabb Kolgjini-pålle innanför? Adrian kör visserligen lite mer taktiskt och långsiktigt än farsgubben, men jag undrar verkligen om han kommer ge upp loppet i starten här...


Vem sitter i ledning i V75-6 när krutröken skingras? Även här har Adrian en huvudroll. Från spår 3 hade jag varit inne på favoriten Adiago Trot, speciellt som det blir jänk nu. Men kuskarna har ju en tendens att fega från det "säkra" andraspåret. Secret Mission är ju ingen typisk frontrunner heller, och frågan är om det inte är fördel skånepågen som tar en flygande i suget bakom bilen från spår 5!? Det är svårt att se att det kommer hända något mitt i loppet här och det är lite för få gasglada för att det ska bli en riktig idiotkörning från start. Ledaren är nog nyckeln!


V75-7 är ännu ett lopp där det inte är helt givet hur brickorna landat efter 500 meter körda. En av de som har bäst chans att sitta bra på det är väl ändå Velvet Gio? Och vi vet ju att Dahléns hästar klarar längre distanser! Spåret i kombination med att den är klar för final gör ju i alla händelser Västerbo Exact helt ospelbar för mig.
Så barfotadiskussioner är inte enligt din uppfattning relevanta i denna tråd när det är årets första V75a som tillåter sådan? Slå på atg live på lördag kl 14 och jag lovar att oerhört mycket fokus i spelsnacket kommer handla om alla anmälda skoryck.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat