Ämne: Halmstad V75
Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-01, 21:20   #52
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stinsen Visa inlägg
Stekeln som våndas över spiken

6:e asså de e många som tror att det är Christooffers dag men är inte Viking emot om man tror på 2:an ?? Men kör vi 5 så tror jag vi når hem.

7:e Thomas tror på Thomas och jag tror på Thomas När Thomas tror på Thomas men jag har ju inte varit med så länge heller. Lite sådär Freddie känsla. Men vill man ha en bra rensade kan jag tro på nästagångaren Rafiki. Velvet har jag som drag så det lär bli en bra dag.


Spännande lär det bli och jag står Stekeln bi.


asså sorry men det gick inte att låta bli ☺️
Citat:
Ursprungligen postat av OtaBenga Visa inlägg
Zukanovic ser ut o ha stallform nu! Great King Wine satt ju i veckan så varför inte Steppin Spaceboy, håller med om att rensa ren är Rafiki, mycket hellre streck på R än en "chanslös" Olle Rolls.
Efter ett litet pluggpass nu efter after workandet har jag börjat luta åt dubbelslag på 5 i de sista två loppen. Så det är ju ett mycket gott omen när jag går in och ser att era sista poster här har samma tankar!

Två stora avslag i omgången från min sida som jag inte kommer lägga ett enda streck på på mina system:

-Donatomite
Senaste starten såg ju jätteimponerande ut, men det var ju mot norskt motstånd. Och en rusning som hästar sällan gör två gånger på raken. Dessutom har jag mycket svårt att se den ta sig till spets, den är inte alls lika explosiv som de utvändigt. Frågan är om den tar sig förbi de invändiga ens. Jag stänger nog på 4,5 här!

-Cheerful Rivner
Var jättefin senast i comebacken! Landade i fjärde ytter senast och tredje ytter är kanske den bästa möjliga positionen den kan få nu. Motståndet är mycket tuffare och även om den gör om loppet senast är vinstchansen en bra bit ifrån vad den är spelad till. Det vimlar av motbud som är jättespelvärda i det här loppet! Global Tenderness i debut för Riordan med första skolöst runtom till 1% till exempel! Indian Front (11%) är nog min förstahäst i loppet, Jepson lär ju ganska resolut försöka sända till ledning och försöka leda det här runtom!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat