Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-03, 02:20   #12
HuBBaBuBBa
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Shizznit Visa inlägg
Jag vill svinga en bägare för en Lasse Virénare i femte: 12 Ridgehead Mateo. Hur många bägare har spelarna månne svingat när den tickar på runt 3%? Lite körning och tugga nacke på nr 10 som kör sent med tanke på distansen... pang! I Lill-skräcken har vi en bagarlärling som vet hur bakpulver får fart på degen när ugnen blir varm. Den här pållen kan inte bli trött, och med lite tempo så får Djuse uppleva två känslosensationer: först att få nacken uppäten av en pansarvagn, sedan att få studera 147 cm slimmad blåröd kusk bakifrån ur flera vinklar i slutet av upploppet (hur många vinklar vet jag inte, det beror på hur mycket han vrider på kroppen för att se framåt i det skedet). Jag ställer mig i utbetalningskön redan innan start och hoppas på en segergest á la Skräcken i kriteriet 1985. Ja, vad fasen, jag flossar i takt till den medan jag räknar pengarna. Jag hoppas bara inte att Djuse svimmar av upplevelseextas, åtminstone inte så länge han sitter kvar i vagnen.

Jaha, hur många här känner till Lasse Virén? Jag hittar ut själv, bara jag får fatt på rollatorn. Jag parkerade den lite för högt upp, precis bredvid mina referenser.
Det kanske går som för Vikings P igår från spår 12 oxå. Men blir lite nojig nu och tar med den och hoppas du har rätt får se.
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat