Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-10, 19:51   #5
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Jag sticker ut hakan lite och LOVAR att det inte blir någon 5-rättsjackpott på lördag! Det behöver samtidigt inte bli miljoner, men helt säkert bättre utdelning än på Färjestad igår. Lite korta spontana tankar.

V75-1
Sätt upp toppkusk på 6 eller 7 så skulle jag säga spikläge där! Men som det ser ut nu är det öppet...

V75-2
Lågklassigt stolopp, man behöver inte vara expert för att veta att skrällchansen är hög här. Några kuskar bör ha svårt att plocka hem det då de heller inte kör några stjärnor, men man kan nog behöva runt 10 streck för att sitta säkert här.

V75-3
Ett inte super-klassigt guldförsök, där 4/7 årsdebuterar! Behöver inte vara fel att rätt av helgadda det där!

V75-4
Lägsta klassen och volt. Terminator Face lär väl bli favorit, har varit riktigt fin på slutet och fick både Erik och läget nu! Skrällvänligt ändå som alltid med voltstart.

V75-5
Lurigt, blir till att plugga spetsstrid och fundera på risken/chansen till hård körning. Känns som att vem som helst kan vinna det där om det blir lite drag på det!

V75-6
I sjätte känns Cheerful Rivner spontant som en vettig spik, spåret nu borde garantera en hygglig resa. Lär väl bli ganska klar favorit igen. Tåls att köras i badkaret ett antal gånger det där loppet!

V75-7
Ser intressant ut sista loppet. Jag är inne på att det är dags för Tobias Del Ronco nu! Toppspurt senast och jag tror inte Stickan skulle skickat ut den på V75 om han inte trodde den var redo att kunna slåss om det. Vi får se vad som rapporteras under veckan, men hur det än blir lär den bli långtifrån favorit och loppet i sig blir nog ganska rundspelat. En ynka vinst på 32 försök har Henriette lyckats med bakom Secret Mission och det var i ett 15k-lopp. Gillar hästen, men medeldistans och kuskminus nu det känns kört trots ett mycket bra utgångsläge.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat