Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-16, 10:21   #91
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 765
Sharp$: 37649
Standard

1) Harran Boko toppchans felfri. Har hoppat bort sig två ggr i rad. Conrad vet vad som gäller och det är inte i starten hästen gör bort sig. Lång distans borde han vara gynnad av och då behöver Conrad inte ha så bråttom.
2) Ett svårt stolopp och det är bara att gardera på.
3) Min första tanke var som hos de flesta andra: hitta en spik eller helgardera. Men jag har kokat ner det till tre hästar. Ochongo och Västerbo har varit ute i år, men jag tror helt enkelt inte att de räcker. Ratzeputz har inte startat på nästan ett år och även om Nurmos hästar brukar vara vältränade så tror jag inte på den heller. Mange behöver lopp. Därmed återstår de två bästa hästarna Rajesh Face och Milligan's School (tränarna är väldigt nöjda med bägge) och så spetshästen Handsome Brad.
4) Här är det många som spikar Hugo från bakspår. Bra häst, men det kan häxa och hästen kan hoppa bort sig. Volt och Jorma. Öppet lopp där jag vill se ytterligare en skräll.
5) Omgångens största favorit i Knifetown Winner. Som jag skrev tidigare i veckan så tror jag en del på Västerbo Grobois, men då måste han komma före favoriten eller få en rygg. 1,3,9 och 10 känns heltäckt. Pellegrino tror jag inte står emot de här pållarna även om den går i spets.
6) Queen of Sand är struken. Peter är väldigt inne på Cheerful Leader, men det är en spårtrappa och hästen är hårt inne på pengarna. Infinity skriks det om, Hossiana Boko laddar för spets och vill köra där (en strykning innanför underlättar) och Darling Harbour gör troligen sin sista start före avel. Den jag fastnar för är trots det hårda loppet förra gången Ryssebo la Reine. Lopp i kroppen, Erik upp och borde vara favorit. Synd att de inte drar skorna idag, men det kanske bidar till mindre streck samtidigt.
7) Jag gillar inte att vara tunn i sista loppet, men har ögonen på Tobias del Ronco. En blivande gulddivisionshäst som Stig tycker det är dags för i V75. Kan vara hur bra som helst. Visar den sig överlägsen så lär den bli betydligt mer streckad nästa gång.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat