Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-16, 13:32   #104
asgaya3141
 
Reg.datum: jul 2013
Inlägg: 5 645
Sharp$: 3180
Standard

Informationen om 1 Rajesh Face (V75-3) är givetvis uppseendeväckande. Det brukar oftast låta "dunder" från stallet gällande deras topphästar, men nu låter det mer som att det här bara är ett lopp för att starta igång säsongen. Vi hörde samma snack från Adrian Kolgjini i går i ATG Live och det låter mer troligt med att de väljer tredje invändigt än utvändigt om ledaren. Det här ökar segerchansen för ledarhästen som troligen är någon av 3 Handsome Brad och 7 VästerboontheNews.

Efter den här informationen ser jag Rajesh Face som en B-häst i stället för en i A-gruppen. Aktuell vid gardering med tre-fyra hästar, givetvis.

Annars bör man notera att Ludde håller 9 Victory Lee (V75-4) högre än den klara favoriten 6 Terminator Face. Jag ansåg redan innan intervjun med Ludde att Terminator Face var överspelad och trots första gången med rycktussar är jag stärkt i min tro. Båda hästarna är garderingsbud.

11 Rushmore Face (V75-5) får väldigt svårt att runda fältet då han aldrig visat att han gillar den typen av upplägg och familjen Kolgjini vinner ytterst få lopp från kön, enligt statistiken. Spelad i paritet med segerchansen.
__________________
Det man lär sina barn lär man sina barnbarn
asgaya3141 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat