Visa ett inlägg
Gammal 2019-03-24, 02:40   #380
sskssk
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 1 320
Sharp$: 1270
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av runtomkring Visa inlägg
"Hej,

Kontaktar er eftersom jag känner att Unibet missbrukar sin position gentemot sina kunder. Jag har fått ta del av deras bonuserbjudande, som de använder för att locka spelare, vilken ger mig 100% matchning mot min första insättning.

I mitt fall så satte jag in 5000 SEK och fick alltså 5000 SEK ytterligare att spela för. Nu är mina pengar låsta på kontot fram till att omsättningskravet, som är 25 000 SEK, är uppfyllt. Detta ska dessutom göras inom 60 dagar.

Problemet är bara att jag, när jag ska placera ett spel, bara får omsätta mellan 100-300 SEK. Detta är då på NBA, amerikansk proffsbasket, som förmodligen är en av världens största marknader.

Om detta är för att de vill att jag ska spela fler gånger eller vad det är vet jag inte. Jag har inte en chans att omsätta 25 000 SEK med insatser på 300 SEK/gång om jag inte bara ska spela på all möjlig trams.

När jag pratar med deras kundtjänst säger de att det är deras oddsleverantör som styr denna restriktion av mitt konto.

Jag kan inte se att jag brutit mot någon av deras interna regler för att jag ska bli behandlad på detta sätt.

Jag hoppas att ni tar tag i denna fråga och skapar en praxis för hur spelbolagen får bete sig mot sina kunder. I förlängningen kan jag inte tolka det som något annat än att de vill att folk ska spela fler gånger något som inte kan vara i linje med att odla ett landskap där samhället spelar "sunt och förnuftigt
"

https://www.spelinspektionen.se/om-o...oss/tipsa-oss/
Nu är vi ju alla vuxna, men spelinspektinonen är ju det inte så då kan man ju även påpeka "inom 60 dagar" där man som oskyldig spelare tvingas och stressas fram till att spela och åter spela för att hinna med omsättningskraven.

Så borde inte få ske i Sverige 2019, luktar tyskt -30tal om det hela
sskssk är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat