Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-15, 16:24   #3
Rob
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 946
Sharp$: 3081
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Nu är det dags för multijackpotomgången som spelarna laddat för i flera månader. Först tre extra V75or torsd-lörd innan alla miljoner ska fördelas på söndag i Dalarna på söndag.

Ganska trevliga lopp där alla kommer spika Månprinsen trots 40 m tillägg och klart dugligt motstånd. Lite annorlunda förutsättningar än i loppen för högsta klassen där alla startar på samma distans .

V75-1

Tråkigt att se att spelarna återigen ska behöva gissa på V75 när hästar som inte tävlat på ett halvår tillåts gå ut direkt på V75. Ett slag i ansiktet på alla oss som faktiskt ser spel på hästar som ett kunskapsspel och inte ett spel på nummer. Emile Zola Sisu vann en V75 final i sept och ska väl i full form ha toppchans mot detta gäng men formen såklart inget någon kunskapsspelare kan analysera utan bara gissa på.

V75-2

Roligt men svåranalyserat lopp. Nu när sommaren närmar sig brukar jag leta vinnare på startvolten i sådana här lopp när det är bra hästar där och det får man väl säga att det är. Per Hedbergs megastjärna Southwind Feji blir väl favorit men ingen lätt uppgift den har här är känslan.

V75-3

Milligans School klar för final så här luktar det inte tömning och dödens direkt från bakspår. När jag ser att ännu en nyckelhäst årsdebuterar här blir beslutet enkelt att avstå V75 spel denna gång. Hur ska man gissa att formen är på Makethemark som senast startade i november. Nä kära spelbolag. Detta duger inte om ni vill ha med oss kunskapsspelare på V75 tåget.
Sorbet strålande intryck senast även om den fick loppet kört i halsen .

V75-4

Månprinsen som sagt gigantisk favorit. Tycker dock man sett startlistor tidigare där den känts mer given.

V75-5

Fint klass 2 försök med flera tänkbara vinnare. Moses lopp i kroppen . Man hade säkert detta lopp i kikaren i årsdebuten. Isco Boko galopp senast. Bortglömd nu.
Ett garderingslopp.

V75-6

Mr Golden Quick favorit efter två imponerande spurtvinster? Nu start en vecka senare och lång resa. Lågt spelvärde är känslan. Inte säkert loppet blir kört i halsen på den nu.

Perfect Dynamite spår 11 men bra kusk igen. Men formen kan inte vara i evighet och styggt lopp av tränaren sist. Blir också överspelad.

Garderingslopp.

V75-7

Ännu en nyckelhäst som årsdebuterar i Ural. Herregud vilket slag i ansiktet på kunskapsspelarna. Men favorit blir väl Sign Me Up Too efter strålande intryck i årsdebuten . Det var dock mot skralt motstånd i Gävle så man kanske inte bara ska spika?

Kollar nog lite på extra V75orna i Gävle och Färjestad med men hinner inte läsa på i god tid så någon annan får dra igång slingor där. Gävle redan 19.30 på torsdag och full arbetsdag på torsdag så där blir det definitivt bara att titta utan att spela. Det är sådana dagar man önskat att man var yrkesspelare och kunde ägnat dagarna till att plugga travlopp.
Förstod inte riktigt, var detta negativt för som oss kunskapsspelare?
Rob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat