Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-16, 12:00   #6
ab5
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 317
Sharp$: 1246
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fri Visa inlägg
Jo men frågan är väl om inte ATG ska köra samma regellinje rakt av med de spel de tar in så spelarna vet vad som gäller?
Annars kan väl ATG lika gärna köra kamellopp från Tchad där man skjuter med AK47:or i luften för att skrämma vissa av kamelerna, tuppfäktningar från Sydamerika med kokainpåverkade tuppar med rakblad mellan klorna och kackerlacksrace från crackhus i Detroit.
Men det kanske vore bra med lite mångfald. Och med samhällsutvecklingen i Sverige är det väl bara en tidsfråga innan ATG kan sända det live från någon av Stockholms förorter eller Möllevången i Malmö.
Med denna logik så kan ATG bara erbjuda spel på en bana i Sverige, med en och samma domare. Hur det döms skiljer ju faktiskt mellan domare och banor i Sverige. Franskt trav kan vi glömma, där dömer de på annat sätt... I Norge får man inte använda Körspö och volt-systemet är annorlunda, även detta kanske kan förvirra spelarna?

Det andra alternativet är att man accepterar att reglerna är olika och tar hänsyn till detta när man spelar. Att de kör lite tuffare i australien förgyller ju bara
ab5 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat