Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-16, 14:06   #2
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Fyller på med lite tankar innan jag tar en paus och gör lite vettigare saker idag! Sen återkommer jag och så får vi se om jag gör ett eget eller ett andelssystem idag!

Avd 1: Här står det ju mellan tre hästar. Men ska man plocka tre kan man lika gärna ta allihop anser jag. Vad kan nr 3 Upset Face egentligen? Inga galopper och den ser helt okej ut när den vunnit tidigare. Lite kantig men inget udda. Känns som den är nära sin botten när man tittar på loppen men läser man programmet så springer den en 14-tid utan vidare ikväll. Svårbedömd men den verkar visa en jävla vilja hästen. Nr 4 Trix On Line har ju varit ute i tuffare sällskap men jag saknar lite på den hästen för att tycka det ska vara en motiverad spik. Den gör det så klart bra och har en del fartresurser men årsdebut nu. Sen nr 6 Eightdaysaweek gick fint förra året och kan nog ha utvecklats en del till nu. Tycker den har travet som flyter snyggast men kan den de rätta tiderna? Årsdebut och svårbedömd. Lösningen? Vet inte ännu.

Avd 2: Bästa hästen är nr 1 Beleive In Fate men årsdebut och var hamnar den? Spik eller helgardera?

Avd 3: Nr 6 Casino Brick har fyra segrar på 18 starter vilket är bra i förhållande. Dock tror jag man överlever med nr 1 Selected Face och nr 7 Henrik Greenwood. Bra tid av den senare i senaste loppet. Kan nog dundra på här också är ju nedstruken ett hack.

Avd 4: För litet fält för att nr 7 Sevilla ska kunna komma bort och 20 meter är ingenting här. Pratade lite om nr 2 Kosmopolit Du Gull innan men att dubbla finns inte på kartan. Men ett lopp som värdet kan skjuta i höjden om Sevilla nu strular til ldet för sig eller är sjuk.

Avd 5: Önskar ju att nr 2 Sobel Conway kunde nå spets men det gör den ju inte. Jobbigt att spika då eftersom motståndet är bra. Men lopp i kroppen och bör kunna plocka ner de flesta här. Spika till 40% känns sådär. Helgardera med sju hästar känns dock sämre.

Avd 6: 2, 5, 6 och 10 kommer man långt med här. Ska bli intressant att se Kolgjinis nyförvärv. Dock ett lopp som det finns fler kandidater utöver ovan nämnda kvartett. Resterande kan nog streckas lite slumpmässigt då samtliga blir intressanta. Nr 4 Bigarrå ska kanske inte glömmas bort men för mig blir det lite av feghet att strecka den.

Summerat tycker jag loppen är intressanta. Enkelraden om jag i nuläget var tvingad att välja en och samtidigt kunna vinna några kronor skulle jag välja följande, 3-1-7-7-2-10
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat