Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-19, 17:35   #15
Memorize
 
Reg.datum: okt 2018
Inlägg: 135
Sharp$: 503
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Det är inte mer oseriöst än alla andra bolags halvskumma regler kring dom här sakerna. I alla bolags villkor ger dom sig själva rätten att stänga av folk och ta alla pengar om dom misstänker att något skumt pågår.

Det är tyvärr den verkligheten vi måste leva med i den här branschen och en risk man får ta om man vill köra sånt här.

Vad gäller omsättning osv så står det ju i villkoren att spel på vadhållning på minst 1.60 i odds räknas för 300% mot omsättningskravet men jag har inte stenkoll på hur det fungerar ännu. Det är möjligt att det krävs mer spel än jag skrev, men oavsett kan man ta del av bonusen på ett eller annat sätt för att dra nytta av det här rejäla erbjudandet.

Som många andra bonusar har denna sina för och nackdelar. Men bara för det är "svårt" att klara omsättningskraven för 20 000 kr bonus så blir den ju inte värdelös att ta på en nivå som passar ens egen plånbok eller funkar bättre sett till villkoren som finns. 2k bonus är inte fy skam det heller.

Eller så tycker man allt är ett helvete och försöker inte dra nytta av det här, allt är ju såklart helt valfritt.
Stämmer att det är 300% som räknas mot omsättningskravet, men om man tar hela bonusen så är det alltså insättning+bonus x30 som gäller, dvs 1.2 miljoner att omsätta. Eftersom odds bidrar till 300% så är det därför "x10" insättning+bonus, dvs du behöver satsa 400k.

Det handlar inte om att man tycker att allt är ett helvete, det handlar mer om att det faktiskt är sinnes omsättningskrav, framförallt när varje spel max bidrar med 4000 kr. Visst, man kan dra nytta av den genom att ta en mindre bonus som du säger, t.ex. 4000, och försöka få över den. Men om man nu vinner på spelsidan så är det som sagt 20 spel alá 4000 kr det gäller. Bonusen försvinner helt enkelt pga. detta, hade det varit smarkets med 0% kommission hade det det varit lite mildare kanske, but still. Så att "försöka" dra nytta av den är lixom jävligt "meh". Hade varit skillnad om det var som du skrev 6-7 spel det handlade om, men icke sa nicke.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)

Senast redigerad av Memorize den 2019-04-19 klockan 18:03.
Memorize är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat