Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-22, 20:56   #161
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Är inte risken rätt stor att skatteverket kommer göra en granskning av detta när det tycks växa mer och mer? Säljer man 300 andelar varje lördag måste ju intäkten för den som kammar hem avgifterna från andelsköparna bli ganska så stor varje månad. Tänk vad pinsamt det skulle bli för atg om skatteverket skulle göra en granskning och det skulle visa sig att väldigt stora intäkter från ett stort antal skattskyldiga personer inte redovisats som det borde ha gjort.
Det har ju inget med ATG att göra. De betalar ut provisionen till ombuden som de har avtalet med. Skattning om det ska betalas ut som "lön" till någon till slut har inte och kan inte ATG styra över.

Angående det senaste samtalsämnet här så råkade jag se eran lilla dispyt där på twitter Strappa. Känner inte karln, men att döma av det jag läste är det väl fullt möjligt att han är under medel när det gäller den teoretiska biten och inte riktigt fattar det där med spelvärde-devalveringen fullt ut ens. Men erkänt duktig, och det understryker ju att man inte behöver ha med sig speciellt mycket teori för att bli riktigt duktig på att läsa på och konstruera travsystem. Bara jobb jobb jobb, pannben och att inte följa strecklistan blint. Sen blir det självklart normalt sett ännu bättre om man är bra på alla bitarna. Men det kan också lika gärna bli tvärtom, att det bara rör till saker och ting och sub-optimerar.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat