Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-23, 22:20   #3
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Då har startlistorna malts i ett par dagar. Lite funderingar efter detta:

Avd 1
Starka favoriter som mycket väl kan sitta i par där framme och låsa loppet effektivt. Tror egentligen inte att en tredje är bra nog att utmana även om de skulle köra lite väl hårt, men det går aldrig att räkna bort Dahlén...

Avd 2
Ledningen står mellan 1,4,6. Men det måste vara fördel Goop med de förutsättningarna. Stonewashd är bra, men jag är tveksam till att det är rätt favorit när han är så långsam ut. Lite skrällfeeling här faktiskt, vad kan Kajjan göra bakom Ladyofthelake till exempel?

Avd 3
Lugauer har respekt med sig för dagen, och är inte en som backar med en favorit bara för att spåret är lite långt ut bakom vingen. Över lång distans utan några vassa motståndare vinner han nog på walk over utan att hästen behöver vara på topp ens. Toköppet annars dock!

Avd 4
Lite skrällkänsla här på osäkerhetsfaktorerna på de betrodda, men det SKA ju räcka med tre streck. Rajesh vet man aldrig var man har, och Heavy Sound i comeback som megafavorit vill man inte heller hålla i handen. Det är ju Charrua Forlan som är det "säkra" kortet egentligen, var riktigt rejäl i comebacken! Frågan där är ju om man vill köra så hårt med den här gamlingen två lopp på raken. Låter ändå ganska framåt i försnacket, den här kan nog få vara förstastrecket!

Avd 5
Många som ska gasa här, men jag säger fördel Blue Moustasche som jag fick käka upp att jag dissade senast när den vann.

Avd 6
Svårt att räkna på det här loppet, finns otaliga löpscenarier. Men att Il Boscaiolo (som hoppade förra veckan när jag spikade) letar sig till ledning och blir svårslagen är väl ändå en av de något mer troliga. A-häst! Trovatore var bra sist och kommer mer och mer, verkar bli bortglömd nu.

Avd 7
Konstigt ojämnt streckat lopp, här startar ganska många med hygglig vinstchans. Marjons Ivory jagade jag sist, men då fick den inte fritt som tvåa från ledarryggen. De krafterna kan den ha nytta av den här gången! Favoriten Cheerful Rivner är så jävla starttrög att jag inte kan tro på henne här, lyckades till och med hamna på lite vingel från spår 2 senast.

Avd 8
Cesare Borgia ser ut som en ganska motiverad storfavorit, men bakom är det verkligen VIDÖPPET!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
HuBBaBuBBa (+5)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat