Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-24, 17:38   #69
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Memorize Visa inlägg
https://www.skatteverket.se/omoss/pr...ml?q=spelskatt

"Spelskatten är ny för i år, spelbolag som vänder sig till svenska spelare ska ha licens och betala spelskatt. Privatpersoner som spelar hos spelbolag utan licens ska skatta för vinster."
Ringde även skatteverket och checkade, om de är inom EU har tydligen ingen betydelse för att man ska slippa skatta, det är huruvida de har spellicens eller inte som avgör det.
Ring till någon som är expert på EU-frågor så får du ett mer korrekt svar tror jag. Samma med sprit etc. Bara för att staten har monopol på försäljningen så behöver du inte betala svensk skatt på det du köper inom EU.

Jag hävdar att spelvinster inom EU är skattefria oavsett om bolaget har svensk licens eller inte. Vad jag vet så kan du t ex kolla med CasinoDaddy som spelar på Bonkersbet. De har kollat upp läget juridiskt vad jag vet och även betalt en del för detta. De har dock gjort samma med att flytta till Malta men fått annan information där än vad jag håller med om så

Läget är väl inte 100% på något håll utan det får väl blir en rättslig prövning som får ända upp i Europadomstolen innan vi vet säkert! Frågan är bara när det blir...
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat