Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-24, 18:08   #20
mackpeter
 
Reg.datum: sep 2013
Inlägg: 9 089
Sharp$: 21445
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Hoppas prognoserna hinner ändras för om man tittar i smhis väderapp just nu ska regnet vräka ner hela lördagen i Mölndal. Det vore ju minst sagt trist för en sådan fin tävlingsdag och blir ju också mycket mer lotto då vad gäller spelen.
Antonio Trot gynnas av skitig bana. Han är en äkta hårding (har inte skitit på en hel vecka/ursäkta den dåliga göteborgsvitsen).

Reima skeppade över sin Ferrari från Finland. Han besökte en av sina hästar på ett stuteri nära Mariestad. Plötsligt var där en 30-sträcka med farthinder - en så kallad liggande polisman. Reima brakade över den och oljetråget demolerades. Bärgare tillkallades och eftersom ingen verkstad hade reservdelar fraktades bilen hem till Finland. Notan att få bilen körduglig gick på 280 000 kronor.

Men Reima gick in på Ford i Mariestad och ville hyra bil. Han såg väl inte ut som en herreman precis och talade knackig finsksvenska. Dom ville inte hyra ut bil till honom. Då pekade han på en Polo och sa - jag köper den. Säljaren vägrade ta bankkortet utan att få tala med hans bank - som var stängd. Reima ringde hem till bankdirektören. Efter 10 minuter var bilköpet klart.

Sens moral: Om det inte finns några farthinder eller 30-sträckor på Åby har vi en bra spik i första avdelningen. Sen köper vi en Ferrari för V75-vinsten.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tirich (+10), SO (+10)
mackpeter är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat