Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-26, 09:51   #219
addictedtoraw
 
Reg.datum: sep 2015
Inlägg: 72
Sharp$: 1273
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Snedvridningen har alltid funnits. "På den gamla goda tiden" var det tipsen i Aftonbladet, Expressen, Guiden, Ronden och några morgontidningar som var vägledande för en massa mindre spelare som inte hade koll på alla hästar från när och fjärran. När de satte rätt rad var utdelningen extremt låg.

Det här fortsatte sedan när betaltipsen kom. Väggtidningar hos ombuden, 071-nummer, tips på fax och vad som nu fanns. Kopierade man deras tips fick man aldrig rätt betalt.

När sedan ATG lanserade Harry Boy så uppträdde det då och då omgångar där Harry Boy hade extremt bra dagar, med flera miljonvinnare. Algoritmen bakom skapade flera i stort sett identiska kuponger som när de gick in var riktiga kanonkulor och raserade drömmen och riktigt hög utdelning.

Sedan kom då Tillsammans, som ytterligare spätt på den här effekten eftersom de är skickligare än Harry Boy.

Du glömmer ju gärna bort att det rent matematiskt i söndags, när "Jögga" satte sitt system som varvats 35 gånger, så skulle det rent matematiskt ha blivit 204,58 rätta rader med sju rätt, baserat på insatsprocenten. Det fanns nu 196 rätta rader, så det blev en bra betald omgång.

I Onsdags på V86 borde det funnits 3 682 rätta rader, men det blev bara 3 490, så det blev bra betalt där också. Tillsammanssystemen är så stort att de är med och gödslar en del också. De må vara duktiga och pålästa, men de är inte övermänskliga.

Ja, det skulle kunna marknadsföras snyggare och mindre aggressivt, men det finns rätt stora incitament hos dem som driver spelet att det skall maximeras. Och ibland får man leva med att andra spelar mer än vad jag gör, och att det optimeras enligt deras önskemål.
Finns det några siffror på att tillsammans presterar bättre än Harry Boy? Eller är det en känsla? Eller "måste" det vara så med tanke på hur framgångsrika Jögga och andra sägs vara. För som du skriver själv så gödslar ju tillsammans rätt duktigt också.
Vore intressant att se lite statistik - om det finns nån. Gärna uppdelat på ombud och övriga.
addictedtoraw är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat